vineri, ianuarie 25, 2013

Stiri.Botosani.ro - Sute de persoane înșelate pe okazii.ro. Procurorii, uimiți de modul în care acţiona gruparea! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Sute de persoane înșelate pe okazii.ro. Procurorii, uimiți de modul în care acţiona gruparea! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Aici stabileau detaliile tranzactiei si isi ofereau numerele de telefon reale, pentru ca detaliile finale sa fie stabilite telefonic. Clientul trebuia sa plateasca in avans o anumita suma de bani, care se negocia in functie de client, de regula jumatate din valoarea telefonului. De obicei, sumele erau cuprinse intre 200 si 500 de lei si erau expediate prin mandat postal sau prin Western Union la diferite agentii ale bancilor.

700 de conturi fictive

Dupa ce primeau "avansul", cei trei capi ai retelei contactau din nou clientii si le spuneau ca s-a produs o eroare in sistemul de expediere a "coletului" si ca trebuie sa mai achite alte sume drept avans, ca altfel nu primesc coletul. De frica, clientii achitau si avansul de 200-1000 de lei prin acelasi sistem de plata."

'via Blog this'

I Like EURES

Protecţia consumatorilor în presă